“Το Blog-άκι” του sweetFM ®

Εκτός από τη Μουσική και τα Σκυλιά, αγαπώ πολύ το διάβασμα και το γράψιμο.. (με τη καλή έννοια) xexe! Έτσι λοιπόν, φορώντας τα ακουστικά μου σκέφτηκα.. σε αυτήν εδώ την ενότητα, (Το Blog-άκι του sweetFM) να ανεβάζω κάπου – κάπου, διάφορα θέματα γενικού περιεχομένου. Οτιδήποτε μου “κάνει κλικ” ή έχει ενδιαφέρον να το μοιραστώ μαζί σας. Δεν θα δηλώσω ούτε Blogger ούτε Δημοσιογράφος εννοείται! Θα μπορείτε να μου στέλνετε κι εσείς κάποιο θέμα, ώστε να ανέβει στο “Blog-άκι” με τo δικό σας όνομα και κάποια φωτογραφία, εφόσον το επιθυμείτε φυσικά. Μάλιστα από σήμερα κιόλας όποιος θέλει, μπορεί να στέλνει στο info@sweetFM.gr ή στα Social Media του σταθμού κάτι που θα ήθελε να μοιραστεί μαζί μας.

7 Comments

 1. Νίκος

  Γεια σου Παντέλο!
  Καλή αρχή, καλή επιτυχία σου εύχομαι!

  • Γεια σου και σένα Νικόλα! Σε ευχαριστώ φίλε μου! Περιμένω και σένα, όπως πάντα! Καλή ακρόαση σε σένα και την όμορφη παρέα σου!

 2. Νέος, ανανεωμένος και πάντοτε, στην καλύτερη ποιότητα ήχου, sweetFM, με μπροστάρη τη μοναδική φωνή του Παντελή! Ένα “μουσικό κοκτέιλ” που ευφραίνει τη διάθεση μας!

  • Να ‘σαι καλά φίλε Jordan! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
   Με τέτοιο παρεάκι ακροατών και φίλων, δε θα μπορούσα να σας “λείψω” για πολύ ακόμα.. xexe! Stay tuned! and Music your.. “Mind” όπως λέει το νέο Slogan του σταθμού!

 3. Μιχάλης

  Γεια σου παντελο καλή αρχή φίλε από Μενίδι.ΜΙΧΑΛΗΣ-ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ ΚΟΡΗ – ΚΑΤΕΡΊΝΑ

  • Μιχαλιό μου! Καλώς ήρθατε φίλε μου! Σε ευχαριστώ για τα μηνύματα χτες στην εκπομπή! Να μου φιλήσεις την οικογένεια! Και την αγαπημένη χρυσοχέρα κα Καίτη! Χαιρετισμούς και στον Πάνο!

 4. kklisures123

  Hello. And Bye.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *